Beograd

Vesti

 • Atletska trka osnovaca i srednjoškolaca povodom Markovdana

  Atletska trka osnovaca i srednjoškolaca povodom Markovdana

  09 05 2018
  Atletska trka palilulskih osnovaca i srednjoškolaca održana je danas povodom slave Markovdan u organizaciji Gradske opštine Palilula i uz podršku Sportskog saveza Palilule, na stazi u parku iza Hale "Aleksandar Nikolić".
 • Konkurs za izložbu „VERSKI SIMBOLI BEOGRADA“

  Konkurs za izložbu „VERSKI SIMBOLI BEOGRADA“

  09 05 2018
  Gradska opština Palilula i Centar za kulturu "Vlada Divljan' pozivaju sve zainteresovane vizuelne umetnike, bilo da se bave fotografijom profesionalno ili amaterski, da učestvuju na konkursu za izložbu fotografija 'Verski simboli Beograda'.
 • Opština Palilula obeležila slavu Markovdan

  Opština Palilula obeležila slavu Markovdan

  08 05 2018
  Gradska opština Palilula obeležila je krsnu slavu Markovdan jutarnjom liturgijom u Crkvi Svetog Marka koju je služilo sveštenstvo sa vladikama i prigodnim programom u Centru za kulturu "Vlada Divljan".
 • Jovičić: Naselja poput Besnog Foka nisu zaboravljena

  Jovičić: Naselja poput Besnog Foka nisu zaboravljena

  27 04 2018
  U paliluskom naselju Besni Fok danas je počela akcija čišćenja kojoj su prisustvovali predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić i gradski menadžer Goran Vesić.
 • Veliki Uskršnji karneval u Tašmajdanskom parku

  Veliki Uskršnji karneval u Tašmajdanskom parku

  07 04 2018
  Opština Palilula organizovala je ovog prazničnog vikenda Uskršnji karneval u Tašmajdnskom parku, a predsednik opštine Aleksandar Jovičić istakao je da se ovom manifestacijom promovišu porodične vrednosti.
 • Veliko interesovanje palilulskih osmaka za Sajam srednjih škola

  Veliko interesovanje palilulskih osmaka za Sajam srednjih škola

  29 03 2018
  Sve informacije o svojim školama, nastavnim programima i obrazovnim profilima palilulskim osmacima predstavilo je 40 srednjih stručnih škola i gimnazija na današnjem Sajmu srednjih škola, koji Gradska opština Palilula organizuje drugu godinu zaredom.
 • VELIKI USKRŠNJI KARNEVAL NA PALILULI

  VELIKI USKRŠNJI KARNEVAL NA PALILULI

  28 03 2018
  U jednom od najlepših delova Beograda, Tašmajdanskom parku, u subotu i nedelju, 7. i 8. aprila, u organizaciji Gradske opštine Palilula, održaće se Veliki uskršnji karneval.
 • Sajam srednjih škola u CK "Vlada Divljan"

  Sajam srednjih škola u CK "Vlada Divljan"

  27 03 2018
  Sajam srednjih škola koji organizuje Gradska opština Palilula za osnovce završnih razreda održaće se u četvrtak, 29. marta od 11 do 16 časova u Centru za kulturu "Vlada Divljan".
 • U Ovči otvoren Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju

  U Ovči otvoren Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju

  21 03 2018
  Novi Dnevni boravak za decu i omladinu ometenu u razvoju u Ovči namenjen korisnicima sa leve obale Dunava obišao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali i tom prilikom poručio je da će Grad nastaviti sa odgovornom socijalnom politikom koja je jedan od stubova razvoja glavnog grada.
 • Na Paliluli besplatna pripremna nastava za malu maturu

  Na Paliluli besplatna pripremna nastava za malu maturu

  16 03 2018
  Gradska opština Palilula za učenike osmog razreda svih osnovnih škola na teritoriji opštine organizuje besplatne časove pripremne nastave za upis u srednju školu.
Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа