Beograd

Vesti

 • Opština Palilula uložila 80 miliona dinara u rekonstrukciju vrtića

  Opština Palilula uložila 80 miliona dinara u rekonstrukciju vrtića

  05 11 2019
  Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas vrtić "Suncokreti" u Višnjičkoj banji, koji je nedavno rekonstruisan i jedan je od objekata PU "Boško Buha" za čije sređivanje je ove godine Opština izdvojila 80 miliona dinara.
 • "Plivajmo zajedno" za školarce i penzionere

  "Plivajmo zajedno" za školarce i penzionere

  24 10 2019
  Akcija Gradske opštine Palilula "Plivajmo zajedno" i ove godine je organizovana za sve učenike palilulskih osnovnih škola od prvog do osmog razreda na bazenu Tašmajdan.
 • Potpisan ugovor sa EIB o kreditu od 35 milina evra za kanalizaciju na levoj obali Dunava

  Potpisan ugovor sa EIB o kreditu od 35 milina evra za kanalizaciju na levoj obali Dunava

  17 10 2019
  Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je potpisivanju ugovora o kreditu od 35 miliona evra za izgradnju kanalizacije na levoj obali Dunava
 • Humanitarna akcija "Za Helenin život" u frizerskom salonu u Borči

  Humanitarna akcija "Za Helenin život" u frizerskom salonu u Borči

  14 10 2019
  Humanitarna akcija "Za Helenin život" organizovana je danas u frizerskom salonu "Suzy Q1" u Borči, a umesto plaćanja šišanja i friziranja ostavljan je prilog za lečenje četvorogodišnje Helene. Inicijator akcije je jedanaestogodišnji Vuk, sin vlasnice salona Suzane Đorović, koji je na društvenim mrežama video da je ovoj devojčici potrebna pomoć.
 • Sajam zapošljavanja na Paliluli

  Sajam zapošljavanja na Paliluli

  11 10 2019
  Gradska opština Palilula i Nacionalna služba za zapošljavanje organizovale su danas u Centru za kulturu "Vlada Divljan" sajam zapošljavanja na kome je, od strane 27 poslodavaca, ponuđeno 1163 radna mesta.
 • Sajam zapošljavanja na Paliluli

  Sajam zapošljavanja na Paliluli

  04 10 2019
  Gradska opština Palilula u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja, koji će se održati u petak, 11. oktobra, od 10 do 14 časova, u Centru za kulturu „Vlada Divljan“, Mitropolita Petra 8.
 • Počinje nova sezona besplatnih predstava za decu i odrasle

  Počinje nova sezona besplatnih predstava za decu i odrasle

  03 10 2019
  Gradska opština Palilula počinje od oktobra novu sezonu besplatnih predstava za svoje sugrađane u Centru za kulturu "Vlada Divljan".
 • Obeležena Nacionalna nedelja dojenja

  Obeležena Nacionalna nedelja dojenja

  02 10 2019
  Nacionalna nedelja dojenja posvećena kampanji kojom se poručuje da je podoj najznačajniji vid ishrane novorođenčeta, obeležena je danas na Paliluli u organizaciji Doma zdravlja "Dr Milutin Ivković" i Gradske opštine Palilula u Centru za kulturu "Vlada Divljan".
 • Predsednik Opštine ugostio šampionke Srbije u vaterpolu

  Predsednik Opštine ugostio šampionke Srbije u vaterpolu

  26 09 2019
  Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić danas je ugostio vaterpolistkinje ŽVK "Palilula" koje su osvojile prvenstvo Srbije u seniorskoj konkurenciji i čestitao im na šampionskoj tituli.
 • Kajakaši KKK BSK Borča gosti predsednika opštine Palilula

  Kajakaši KKK BSK Borča gosti predsednika opštine Palilula

  18 09 2019
  Mladi kajakaši Kanu kajak kluba BSK Borča bili su danas gosti predsednika Gradske opštine Palilula Aleksandra Jovičića povodom uspeha koje postižu u ovom sportu na domaćoj i međunarodnoj sceni.
Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа