Beograd

Реконструкција Улице Јаше Продановића

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић обишао је данас завршне радове на асфалтирању Улице Јаше Продановића, за чију реконструкцију је издвојено, према његовим речима, 16 милиона динара.

Јовичић је подсетио да је Улица Јаше Продановића била потпуно руинирана и пуна рупа, а осим реконструкције 400 метара пута, ова улица добиће и потпуно ново дечје игралиште код Електротехничке школе „Раде Кончар“.

Председник је за наредни период најавио амбициозне планове општине Палилула који подразумевају реконструкцију Рузвелтове улице, Улице Салвадора Аљендеа и Вишњичке улице, изградњу фонтане на кружном току код Богословије, а истакао је да је из буџета општине већ издвојено 100 милиона динара за 32 неасфалтиране улице.

„Желимо да омогућимо грађанима бољи живот, да у 21. веку имамо асфалтиране улице“, нагласио је Јовичић.

Почетак изградње канализационе мреже у насељу Браће Марић у Крњачи после више од 20 година је још један у низу важних планова општине Палилула, рекао је председник.

„Свакодневни живот треба бити приоритет и у будућности, а то су инфраструктура, обданиша, школе, путеви, водовод и канализација“, закључио је Јовичић.

„Мислим да смо за годину дана постигли максималан ефекат, а то је да решавамо инфраструктуру Београда у овом делу града“, подвукао је Јовичић.

Додао је да очекује помоћ Града како би се овим темпом наставило и како би се остварило све оно што је обећано грађанима.

Он је захвалио свим грађанима који уредно достављају дописе општини, јер само заједничка сарадња грађана, општине и Града доприноси решавању свих проблема у Београду.

 

 

Палилула линкови