Beograd

(Copy of) Rekonstrukcija Ulice Jaše Prodanovića

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić obišao je danas završne radove na asfaltiranju Ulice Jaše Prodanovića, za čiju rekonstrukciju je izdvojeno, prema njegovim rečima, 16 miliona dinara.

Jovičić je podsetio da je Ulica Jaše Prodanovića bila potpuno ruinirana i puna rupa, a osim rekonstrukcije 400 metara puta, ova ulica dobiće i potpuno novo dečje igralište kod Elektrotehničke škole „Rade Končar“.

Predsednik je za naredni period najavio ambiciozne planove opštine Palilula koji podrazumevaju rekonstrukciju Ruzveltove ulice, Ulice Salvadora Aljendea i Višnjičke ulice, izgradnju fontane na kružnom toku kod Bogoslovije, a istakao je da je iz budžeta opštine već izdvojeno 100 miliona dinara za 32 neasfaltirane ulice.

„Želimo da omogućimo građanima bolji život, da u 21. veku imamo asfaltirane ulice“, naglasio je Jovičić.

Početak izgradnje kanalizacione mreže u naselju Braće Marić u Krnjači posle više od 20 godina je još jedan u nizu važnih planova opštine Palilula, rekao je predsednik.

„Svakodnevni život treba biti prioritet i u budućnosti, a to su infrastruktura, obdaniša, škole, putevi, vodovod i kanalizacija“, zaključio je Jovičić.

„Mislim da smo za godinu dana postigli maksimalan efekat, a to je da rešavamo infrastrukturu Beograda u ovom delu grada“, podvukao je Jovičić.

Dodao je da očekuje pomoć Grada kako bi se ovim tempom nastavilo i kako bi se ostvarilo sve ono što je obećano građanima.

On je zahvalio svim građanima koji uredno dostavljaju dopise opštini, jer samo zajednička saradnja građana, opštine i Grada doprinosi rešavanju svih problema u Beogradu.

 

 

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа