Beograd

Отворен дечији парк „Коди“ на Сланачком путу

Градска општина Палилула је у сарадњи са Идеом и Енергопројектом саградила дечији парк „Коди“ на Сланачком путу у вредности од преко два милиона динара, који је данас свечано отворен.

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић присуствовао је отварању овог дечијег игралишта и тим поводом изјавио да општина у сарадњи са друштвено одговорним компанијама покушава да искористи сваки педаљ слободне земље како би нашим малишанима био омогућен лепши и квалитетнији живот.

„Саградили смо дечији паркић, на једном скромном простору успели смо да направимо један леп садржај где наша деца могу да проводе слободно време“, рекао је Јовичић.

Он је нагласио да ће се општина и убудуће залагати да уз помоћ компанија, које желе да улажу у локалну самоуправу, настави са оваквом праксом, како би заједнички спровели што више пројеката.

„Очекујем да се на општини Палилула изгради на десетине оваквих лепих кутака“, нагласио је председник.

Јовичић је позвао и друге компаније да следе пример Идее и Енергопројекта и да помогну да локална самоуправа буде још лепша, развијенија, са још богатијим садржајем за све наше суграђане.

Отварању „Коди“ дечијег парка присуствовала је и директорка маркетинга Идее Наташа Павловић која је истакла да Идеа поред тога што константно шири своју мрежу, свакодневно води рачуна и о својој локалној заједници.

„Прави пример је и овај дечији парк који смо у сарадњи са Општином Палилула и Енегропројектом поклонили најмлађим суграђанима поводом отварања Идеа продавнице у Биг фасхион центру“, поручила је Павловић.

Она је додала да Идеа овде не стаје, већ да је до краја године у плану реализација 11 београдских Идеа у оквиру кампање „Београд-град ваших идеја“.

Палилула линкови