Beograd

(Copy of) Otvoren dečiji park „Kodi“ na Slanačkom putu

Gradska opština Palilula je u saradnji sa Ideom i Energoprojektom sagradila dečiji park „Kodi“ na Slanačkom putu u vrednosti od preko dva miliona dinara, koji je danas svečano otvoren.

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić prisustvovao je otvaranju ovog dečijeg igrališta i tim povodom izjavio da opština u saradnji sa društveno odgovornim kompanijama pokušava da iskoristi svaki pedalj slobodne zemlje kako bi našim mališanima bio omogućen lepši i kvalitetniji život.

„Sagradili smo dečiji parkić, na jednom skromnom prostoru uspeli smo da napravimo jedan lep sadržaj gde naša deca mogu da provode slobodno vreme“, rekao je Jovičić.

On je naglasio da će se opština i ubuduće zalagati da uz pomoć kompanija, koje žele da ulažu u lokalnu samoupravu, nastavi sa ovakvom praksom, kako bi zajednički sproveli što više projekata.

„Očekujem da se na opštini Palilula izgradi na desetine ovakvih lepih kutaka“, naglasio je predsednik.

Jovičić je pozvao i druge kompanije da slede primer Idee i Energoprojekta i da pomognu da lokalna samouprava bude još lepša, razvijenija, sa još bogatijim sadržajem za sve naše sugrađane.

Otvaranju „Kodi“ dečijeg parka prisustvovala je i direktorka marketinga Idee Nataša Pavlović koja je istakla da Idea pored toga što konstantno širi svoju mrežu, svakodnevno vodi računa i o svojoj lokalnoj zajednici.

„Pravi primer je i ovaj dečiji park koji smo u saradnji sa Opštinom Palilula i Enegroprojektom poklonili najmlađim sugrađanima povodom otvaranja Idea prodavnice u Big fashion centru“, poručila je Pavlović.

Ona je dodala da Idea ovde ne staje, već da je do kraja godine u planu realizacija 11 beogradskih Idea u okviru kampanje „Beograd-grad vaših ideja“.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа