Beograd

ПОЧЕЛА ПОДЕЛА ПАЛИЛУЛСКИХ КАРТИЦА

Председник општине Палилула Александар Јовичић данас је у тржном центру Шопи у Борчи поделио прве Палилулске картице, које ће моћи да добију бесплатно сви пунолетни становници  општине Палилула и са њима остваре попусте и до 50 одсто.

 

То је прва картица тог типа на територији Београда.

У питању је персонализована картица која омогућава грађанима да остваре попуст за разноврсну робу или услуге од пет до 50 одсто, у више од 100 продајних ланаца, предузетничких радњи, малих и средњих предузећа.

Јовичић је обишао промотивне штандове и том приликом рекао новинарима да ће у наредном периоду бити још нових фирми са којима ће бити склопљени уговори за попусте.

– Ово је прва картица тог типа у Београду. Град је израдио сениорску картицу за све пензионере на територији Београда, а ово је картица за све грађане Палилуле старости од 18 година, тако да сви могу да је користе. Позивам све општине у Београду да подрже овакав пројекат и да и оне направе овакву картицу – поручио је Јовичић.

Каже да ти попусти могу да буду веома значајни за грађане са нижим примањима или пензијама.

 

Попусти се односе на разну робу и услуге, од техничких прегледа где је попуст 20 до 30 одсто, до козметичних салона, здравствених услуга, ресторана, фри шопова и слично. Објаснио је да грађани треба да дођу у услужни центар општине, било који шалтер или услужни центар на територији Палилуле, попуне формулар и да ће одмах добити картицу.

– Желимо и на овај начин да дамо допринос свим напорима и града Београда и Владе Србије и омогућимо грађанима одређене олакшице. Да пратимо политику владе и града Београда. Видимо да се тенденција економског развоја побољшава из дана у дан – нагласио је Јовичић.

Позвао је све грађане Палилуле да бесплатно преузму картицу.

Тим поводом је Јовичић пресекао торту којом су се послужили грађани који су добили прве картице.

Јовичић је прву картицу уручио девојчици Нини Јовановић, која гласи на име њеног оца Зорана.

Приликом куповине или коришћења услуга довољно је пре плаћања показати Палилулску картицу и по захтеву и личну карту да би се остварио попуст.

Палилула линкови