Beograd

Klub za starije u Jabučkoj proslavio slavu Svetog apostola Jakova

"Dnevni centar i klub za starije Palilula" Gerontološkog centra Beograd u Jabučkoj ulici na Karaburmi proslavio je 5. novembra slavu Svetog apostola Jakova, koju je prvi put ove godine počeo da slavi. U prisustvu sveštenika, članova i zaposlenih u ovoj instituciji i njihovih gostiju obavljen je obred sečenja slavskog kolača.

 

U ime Gradske opštine Palilula domaćinima je čestitao slavu član Veća opštine Stanko Gujaničić, a u ime Grada Beograda član Gradskog veća Elena Bilić.
Gujaničić je rekao da Opština Palilula ima niz besplatnih programa koji su namenjeni penzionerima, kao što su plivanje na bazenu Tašmajdan, pozorišne predstave u Centru za kulturu "Vlada Divljan", jednodnevni izleti tokom proleća i jeseni i pozvao ih da to iskoriste, kako bi što lepše i sadržajnije provodili svoje slobodno vreme. On je naglasio da uvek mogu da se obrate ili njemu ili predsedniku Gradske opštine Palilula Aleksandru Jovičiću za pomoć ukoliko imaju neku ideju koja bi uz podršku Opštine mogla da se realizuje.

 

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа