Beograd

Конкурс за изложбу фотографија - Верски симболи Србије

Градска општина Палилула и Центар за културу "Влада Дивљан'' позивају све заинтересоване фотографе, који се баве фотографијом професионално или аматерски да учествују на конкурсу за изложбу фотографија ''Верски симболи Србије''.

Изложба има за циљ да кроз верске симболе прикаже културно наслеђе различитих црквених и верских традиција на територији Републике Србије, да подигне свест о заштити црквене баштине, као и да промовише њихово међусобно деловање и толеранцију.

На конкурс се шаљу фотографије религијских мотива у Србији, било које црквене и верске заједнице, у електронском формату и резолуцији 300 дпи. Уз радове је потребно послати опис садржаја који се налази на фотографији (до 300 речи) као и резолуција фотографије, кратка биографија и контакт (мејл адреса).

Радове се шаљу од 8. до 18. новембра 2018. године на мејл адресу: izlozba@ckvladadivljan.rs

Одабрани радови биће изложени у Мултимедијалној сали Центра за културу ''Влада Дивљан'' у Београду, од 11. до 15. децембра 2018. године, а најбоља три аутора биће награђена новчаном наградом у износу од дванаест, осам и четири хиљаде динара.

Конкурс је отворен за све учеснике чије је место пребивалишта на територији Републике Србије.

Палилула линкови