Beograd

Konkurs za izložbu fotografija - Verski simboli Srbije

Gradska opština Palilula i Centar za kulturu "Vlada Divljan' pozivaju sve zainteresovane fotografe, koji se bave fotografijom profesionalno ili amaterski da učestvuju na konkursu za izložbu fotografija 'Verski simboli Srbije'.

Izložba ima za cilj da kroz verske simbole prikaže kulturno nasleđe različitih crkvenih i verskih tradicija na teritoriji Republike Srbije, da podigne svest o zaštiti crkvene baštine, kao i da promoviše njihovo međusobno delovanje i toleranciju.

Na konkurs se šalju fotografije religijskih motiva u Srbiji, bilo koje crkvene i verske zajednice, u elektronskom formatu i rezoluciji 300 dpi. Uz radove je potrebno poslati opis sadržaja koji se nalazi na fotografiji (do 300 reči) kao i rezolucija fotografije, kratka biografija i kontakt (mejl adresa).

Radove se šalju od 8. do 18. novembra 2018. godine na mejl adresu: izlozba@ckvladadivljan.rs

Odabrani radovi biće izloženi u Multimedijalnoj sali Centra za kulturu 'Vlada Divljan' u Beogradu, od 11. do 15. decembra 2018. godine, a najbolja tri autora biće nagrađena novčanom nagradom u iznosu od dvanaest, osam i četiri hiljade dinara.

Konkurs je otvoren za sve učesnike čije je mesto prebivališta na teritoriji Republike Srbije.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа