Beograd

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ИСПРАТИО ПЕНЗИОНЕРЕ НА ФРУШКУ ГОРУ

Пензионере са Палилуле, њих 200, данас је на једнодневни излет на Фрушку гору испратио председник општине Палилула Александар Јовичић.

 

Ово је прва група најстаријих суграђана које смо послали на једнодневни излет где ће обићи најлепше пределе Војводине, Фрушкогорске манастире, Нови Сад и Петроварадинску тврђаву, а до краја године око пет хиљада пензионера ићи ће на излете и обићи најлепше пределе наше дивне Србије - рекао је Јовичић. Председник општине Палилула овог јутра у 7 часова испратио је пензионере са паркинга испред Хале Александар Николић.

 

Општина Палилула издвојила је и ове године средства из буџета за наше пензионере и осим ових прелепих путовања, имамо за њих бесплатно пливање на Ташмајдану, вечере и дружења уз музику и културно-забавни програм, бесплатне кућне поправке за оне са најнижим примањима - истакао је Јовичић.

Он је поручио најстаријим суграђанима да ће и он и сви из Општине Палилула радити све што је у њиховој моћи да, како је рекао, они који су поставили темеље нашег друштва живе достојанствену и безбрижну старост.

Палилула линкови