Beograd

Општина Палилула традиционално наградила вуковце и ђаке генерације

Представници Градске општине Палилула уручили су данас вуковцима и ђацима генерације палилулских основних и средњих школа таблет рачунаре за изванредан успех који су постигли током досадашњег школовања.

 

-На свечаности, у Центру за културу Влада Дивљан подељено је 230 таблет рачунара. Ђаци генерације основних и средњих школа, уз таблет рачунар, на поклон од Општине добили су и књиге, док су ђаци генерације основних школа са Палилуле награђени и летовањем на Крфу, где ће провести 15 дана одмора и упознавања са српском историјом у оквиру традиционалног пројекта “Стопама наших предака”.

 

Заменик председника Општине Дарко Пауновић са члановима Већа поделио је награде вуковцима, док је председник Александар Јовичић честитао најбољим палилулским ђацима на постигнутим резултатима и пожелео им успех и у даљем школовању.

-Поносан сам што сте своје прве успехе и награде освојили баш овде и што сам имао прилику да вам пружим подршку. Ви сте најбоље што наша Општина, наш Београд и Србија имају и сигуран сам да су данас овде млади људи који ће за десетак година водити Србију и представљати је у најбољем светлу - поручио је Јовичић.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула