Beograd

Бесплатно крстарење за пензионере са Палилуле

Градска општина Палилула организовала је данас бесплатно крстарење за пензионере са територије  општине, а том приликом најстарији Палилулци имали су прилику да уживају у пловидби Савом и Дунавом.

 

Председник општине Палилула Александар Јовичић том приликом рекао је да ће Општина током септембра и октобра организовати крстарење за пензионере и уједно се захвалио свима који су дошли.

"Данас је Општина организовала прелепу акцију за најстарије сугрђане. Заједно са њима уживаћемо у лепом времену,  гледати наш град са река, дружићемо се, а уједно и разговарати и слушати њихове предлоге и сугестије шта је још потребно урадити на нашој општини", истакао је Јовичић.

Како каже, то ће бити прилика да и најстарији виде колико се у Београду ради и гради.

 

"На сваком кораку видимо кранове и градилишта, то су импресије и ових људи. Они ће нам на прави начин дати смернице јер имају потребно искуство, а ми енергију, да спроведемо оно што смо зацртали у дело. Такође, биће прилике да осмислимо квалитетан садржај за најстарије и током предстојећег зимског периода", поручио је председник општине Палилула.

Палилула линкови