Beograd

"Plivajmo zajedno" za školarce i penzionere


Akcija Gradske opštine Palilula "Plivajmo zajedno" i ove godine je organizovana za sve učenike palilulskih osnovnih škola od prvog do osmog razreda na bazenu Tašmajdan. U okviru akcije postoji  škola plivanja za neplivače u malom bazenu i korektivno rekreativno plivanje za plivače u velikom bazenu. 

Jednočasovni termini škole plivanja su od utorka do petka, prepodne od 10 do 11 časova i popodne dve grupe, od 16 ili 17 časova. Plivači imaju termine utorkom i četvrtkom, prepodne od 10 časova i popodne od 15 časova.

 


Akcija traje do kraja decembra, a nastavlja se u martu sledeće godine i traje do kraja maja. Decu prijavljuju roditelji svakog radnog dana u Uslužnom centru u Opštini Palilula, Takovska 12, ili na uslužnim šalterima u Ovči, Padinskoj Skeli, Rospi Ćupriji, Višnjici, Slancima, Velikom Selu, Kotežu i Borči. 

Plivanje u sklopu akcije "Plivajmo zajedno" organizovano je i za penzionere plivače, svakog radnog dana od 9 do 10 časova. Prijavljivanje se obavlja na istim mestima kao  za školarce.
 

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа