Beograd

Општина Палилула поделила више од осам хиљада новогодишњих пакетића

Више од осам хиљада малишана са општине Палилула добило је данас новогодишње пакетиће на манифестацији "Зимске чаролије на Палилули".

Најмлађе Палилулце у хали "Александар Николић" забављали су Деда Мраз, костимирани аниматори, илузионисти, кловнови.

 

Манифестацији је присуствовао и председник општине Палилула Александар Јовичић који је рекао да Општина традиционално обележава Нову годину и организује поделу пакетића за најмлађе суграђане.

"Велико је задовољство видети данас пуну халу "Александар Николић". Нема веће сатисфакције него кад видите дечије осмехе, као и њихове задовољне родитеље о којима брину Општина, Град и Република", рекао је Јовичић.

 

Додао је да Општина Палилула целе годуне организује низ акција за најмлађе, од доделе беби колица до различитих радионица, као и да путовањима награђује најбоље студенте.

"Желимо да улажемо у младост и пошаљемо снажну поруку колико су нам важне будуће генерације. Најважније је да сваке године делимо све већи број пакетића што говори да се боримо против беле куге и да сачувамо нашу земљу и да имамо коме да је оставимо у наслеђе", нагласио је Јовичић.

Малишани и њихови родитељи уживали су у  богатом забавном и културно-уметничком програму у оквиру којег су наступили мали хор Основне школе "Васа Пелагић", КУД "Димитрије Котуровић" и плесна група "Dance Station".

Палилула линкови