Beograd

Општина Палилула обележила своју славу Марковдан

Градска општина Палилула обележила је данас своју крсну славу Марковдан јутарњом литургијом у Цркви Светог Марка коју је служио Патријарх српски господин Порфирије са свештенством.

Након литургије приређена је скромна свечаност у згради Општине уз поштовање свих епидемиолошких мера. Том приликом присутнима се обратио председник општине Александар Јовичић који је истакао да је у периоду од прошлогодишњег обележавања славе, и поред пандемије корона вируса, урађено и покренуто доста нових пројеката и да ће се и у овој години наставити истим темпом, као и да је важно да се сви људи вакцинишу како бисмо што пре могли да се вратимо нормалном животу.

"Општина Палилула наставиће да се бави одговорно, испред свега, социјалном политиком према нашим најмлађим и најстаријим суграђанима", рекао је Јовичић и додао да ће и у области културе бити све више садржаја и активности које ће Центар за културу „Влада Дивљан“ бесплатно омогућити грађанима општине Палилула, али и свим Београђанима.

 

Јовичић се захвалио и свим запосленим људима у Општини који су, како је рекао,  вредно и предано радили на остваривању што бољих резултата.

Палилула линкови