Beograd

Opština Palilula obeležila svoju slavu Markovdan

Gradska opština Palilula obeležila je danas svoju krsnu slavu Markovdan jutarnjom liturgijom u Crkvi Svetog Marka koju je služio Patrijarh srpski gospodin Porfirije sa sveštenstvom.

Nakon liturgije priređena je skromna svečanost u zgradi Opštine uz poštovanje svih epidemioloških mera. Tom prilikom prisutnima se obratio predsednik opštine Aleksandar Jovičić koji je istakao da je u periodu od prošlogodišnjeg obeležavanja slave, i pored pandemije korona virusa, urađeno i pokrenuto dosta novih projekata i da će se i u ovoj godini nastaviti istim tempom, kao i da je važno da se svi ljudi vakcinišu kako bismo što pre mogli da se vratimo normalnom životu.

"Opština Palilula nastaviće da se bavi odgovorno, ispred svega, socijalnom politikom prema našim najmlađim i najstarijim sugrađanima", rekao je Jovičić i dodao da će i u oblasti kulture biti sve više sadržaja i aktivnosti koje će Centar za kulturu „Vlada Divljan“ besplatno omogućiti građanima opštine Palilula, ali i svim Beograđanima.

 

Jovičić se zahvalio i svim zaposlenim ljudima u Opštini koji su, kako je rekao,  vredno i predano radili na ostvarivanju što boljih rezultata.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа