Beograd

Opština Palilula dobila novo rukovodstvo

Miroslav Ivanović odbornik sa liste "Aleksandar Vučić - za našu decu" novi je predsednik Gradske opštine Palilula, odlučeno je danas na Desetoj sednici Skupštine Gradske opštine Palilula.

 

„Zahvaljujem se odbornicima Skupštine Gradske opštine Palilula na ukazanom poverenju. Vrata Opštine biće uvek otvorena kako bismo u svakom momentu bili na usluzi građanima Palilule i pomogli da oni žive bolje, a to je naš prioritet“, rekao je Ivanović i izrazio uverenje da će novo rukovodstvo Opštine Palilula opravdati očekivanja koja su pred njega postavljena.

Za zamenika predsednika opštine Palilula izabran je dr Darko Paunović.   

Odbornici Skupštine opštine izabrali su, takođe, članove Veća opštine:  Dražena Barjaktarovića, Elenu Bilić, Milana Jovanovića, Sofiju Marković, Sašu Mehmedovića, Bojanu Mijušković, Miljana Milinkovića, Dejana Cvetkovića i Igora Šišića.

 

Biografija predsednika Gradske opštine Palilula

Miroslav Ivanović

Rođen je 1954. godine. Po obrazovanju je diplomirani pravnik.  U  Narodnoj banci Jugoslavije radio je od 1985. do 2000.  godine. U periodu od 2000. do 2003. bio je zaposlen u organizaciji  Jugoinspekt Beograd A.D.

Na mestu samostalnog savetnika za normativno pravne poslove, od 2003. do 2006. godine,  radio je u Ministarstvu za unutrašnje ekonomske odnose Državne zajednice Srbije i Crne Gore. Do izbora za predsednika Gradske opštine Palilula bio je zaposlen na mestu zamenika generalnog direktora u organizaciji  Jugoinspekt Beograd A.D.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа