Beograd

Besplatan izlet za penzionere Palilule

Izlet za penzionere

Sto osamdeset penzionera Gradske opštine Palilula u okviru akcije „Treće doba-zlatno doba“ obići će danas gradove, manastire i predele Vojvodine, a srećan put im je poželeo predsednik opštine Aleksandar Jovičić uz reči da ne smemo zaboraviti naše najstarije sugrađane i da moramo brinuti jedni o drugima.

Jovičić je najavio da će opština Palilula i u budućnosti imati niz ovakvih akcija, jer je to mali znak pažnje i zahvalnost ljudima koji su nam ostavili ovu zemlju.

„Želim naglasiti da smo mi pre svega servis građana i da mi njima dugujemo, ovo su generacije koje su nama ostavile državu i koliko-toliko sigurnu budućnost i mislim da moramo pre svega da im pružimo pažnju i da jednostavno primete da neko brine o njima“, izjavio je Jovičić.

Penzioneri će danas obići Novi Sad, Petrovaradin, Sremske Karlovce, manastir Hopovo, manastir Krušedol, kao i mnoge druge znamenitosti severnog dela Srbije. Pored toga, biće organizovan i turnir u šahu, ručak, a njihov dolazak planiran je u večernjim satima.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа