Beograd

Отворена врата Кабинета председника Градске општине Палилула

Otvorena vrata

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић данас је, са сарадницима, у оквиру акције "Отворена врата Кабинета председника општине", која је организована први пут у Општини, разговарао са грађанима у циљу заједничког евидентирања проблема и њиховом што бржем и успешнијем решавању.

Више од осамдесет грађана општине Палилуле пријавило се за разговор, а према речима председника Јовичића акција је почела у осам часова и трајаће све док не буду примљени сви грађани који су се пријавили и који чекају да изнесу свој проблем или изнесу предлоге по одређеним питањима.

„Читавог дана примаћемо, наше суграђане, наше комшије и због великог број грађана који су изразили жељу да разговарају са нама данашња Отворена врата Кабинета продужићемо до вечерњих сати. Више од осамдесет људи се пријавило за разговор и ми ћемо настојати да их све примимо, са свима разговарамо, и да кроз наше службе региструјемо њихове проблеме како би их што пре и решавали", рекао је Јовичић.

Он је подвукао и да ће се за оне проблеме које грађани буду износили, а који нису у надлежности Општине, обратити Граду за помоћ.

Јовичић сматра и да је ово акција у којој ће се људи уверити да су они који раде у општини Палилула њихов сервис, где ће моћи да осете бригу и пажњу општинске управе за њих.

Како је навео највећи број проблема које су Палилулци износили су везани за жалбе у области инфраструктуре, безбедности најмлађих у одређеним деловима општине. Он је рекао да су грађани износили и своје личне проблеме у чијем решавању ће Општина свакако пружити подршку уз помоћ других институција.

Он је најавио да ће "Отворена врата Кабинета" остати отворена и убудуће и да ће се сваке недеље или сваке друге, одвајати један дан само за разговор са

суграђанима како би се евидентирали највећи проблеми и што пре кренуло њихово решавање.

„Мислим да је ово добра пракса. Ако председник Владе Републике Србије Александар Вучић , који се бави заиста важним стварима за нашу земљу и на међународној и унутрашњој сцени, има времена да од пет ујутру до вечерњих сати прима грађане мислим да и ми можемо да одвојимо одређено време за то", подвукао је Јовичић.

Изјаву председника Општине Александра Јовичића можете погледати овде.

Палилула линкови