Beograd

Konstituisana Skupština GO Palilula i izabran Stojan Nikolić za predsednika Opštine

Grb veliki

Konstitutivna sednica Skupštine Gradske opštine Palilula na kojoj su potvrđeni mandati 55 odbornika – 24 sa liste „Dragan Đilas, izbor za bolju Palilulu; 16 sa liste „Pokrenimo Palilulu – Tomislav Nikolić“; 6 sa liste „Ivica Dačić – SPS, PUPS, JS“; 5 sa liste „DSS – Vojislav Koštunica“ i 4 sa liste „Preokret – Čedomir Jovanović“, održana je 18. juna.

Za predsednika GO Palilula izabran je Stojan Nikolić (DS), u prethodnom sazivu Skupštine član Veća opštine, a za zamenika predsednika GO Palilula ponovo je izabran LJubiša Đurović (SPS).

Takođe, je izabran  predsednik Skupštine GO Palilula i to kao i u prethodnom sazivu Aca Jevtić (LDP), za zamenika predsednika Skupštine izabrana je Danica Ristić (SPS, PUPS, JS), a za sekretara Skupštine ponovo Milja Janićijević.

Skupština je izabrala i Veće GO Palilula u sledećem sastavu: Predrag Divac, Zoran Đinđić, Igor Jojkić, Predrag Spasojević i Miloš Marković ispred DS-a, Mila Žmukić i Igor Šišić ispred SPS-a i Zoran Nedić i Filip Markov, LDP.

„Vodićemo politiku ravnomernog razvoja opštine Palilula. Sve sugestije i predlozi su dobro došli od ma koga dolazili. Moja vrata će svima uvek biti otvorena“, rekao je između ostalog obraćajući se odbornicima novi predsednik GO Palilula Stojan Nikolić.

Dosadašnji predsednik GO Palilula Danilo Bašić, nakon dva mandata na toj funkciji, postavljen je za pomoćnika gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа