Beograd

Значке и захвалнице Војске Србије добровољним војним обвезницима

Поводом обележавања Дана Војске Србије, 23. априла, данас су на свечаности у Градској општини Палилула војним обвезницима који су добровољно одслужили војни рок у генерацијама "март" и "јун" 2016. године, уручене Значке и Захвалнице отаџбине.

Признање војницима које је на добровољно служење војног рока упутио Центар Министарства одбране за локалну самоуправу Палилула, уручио је заменик председника Градске општине Палилула Дарко Пауновић у присуству бригадног генерала Војске Србије Петра Латковића и пуковника Драгана Стојчића, начелника Управе регионалног центра Министарства одбране Београд и представника Центра МО Палилула.

Осморица војника са Палилуле добила је признања у знак захвалности што су се као војници на добровољном служењу војниг рока ставили на располагање Војсци Србије у циљу јачања система одбране.

Регионални центар Министарства одбране Београд доделио је председнику Градске општине Палилула Александру Јовичићу, Захвалницу за успешну сарадњу у реализацији задатака од значаја за Министарство одбране и Војску Србије.  

Палилула линкови
Наша кућа Палилула