Beograd

Измене у режиму саобраћаја у Борчи поводом прославе Нове године и "Улице отвореног срца"

Palilula

Поводом одржавања концерта и прославе Нове године у Борчи у организацији Градске општине Палилула, на платоу испред тржног центра Shopi retail park, дана 31. 12. 2016. године у периоду од 20 часова до 1.01. 2017. године до 03 часа, доћи ће до посебне организације саобраћаја у Улици братства и јединства, на делу од Хоповске улице ка Зрењанинском путу:

Возила са линија јавног градског превоза (ЈГП) делимично ће изменити трасу и то:

- Возила са линије бр. 85 у оба смера:

на делу од раскрснице Улице братства и јединства и Зрењанинског пута до раскрснице Улице братства и јединства и Ваљевског одреда саобраћаће следећим улицама: Зрењанински пут, Ивана Милутиновића, Ваљевског одреда и даље редовним трасама;

- Возила са линије 96 у оба смера:

на делу од раскрснице улице Ивана Милутиновића и Зрењанинског пута до раскрснице Улице братства и јединства и Ваљевског одреда саобраћаће следећим улицама: Зрењанински пут, Ивана Милутиновића, Ваљевског одреда и даље редовним трасама.

Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.

Поводом одржавања манифестације "Улица отвореног срца", такође, у организацији Градске општине Палилула, 1. јануара 2017 године, биће затворена за саобраћај Улица братства и јединства од улице Ваљевског одреда до улице Беле Бартока, у периоду од 9 до 14 часова.

Возила ЈГП саобраћаће делимично измењеном трасом и то:

- Возила са линија 85 и 96, на делу од раскрснице Ваљевског одреда - Братства и јединства до терминуса "Борча 3", у оба смера саобраћаће улицама Братства и јединства, Ваљевског одреда, затим Улицом ратних војних инвалида до терминуса "Борча 3".

- Возила са линија 95 и 105 л, на делу од раскрснице улица Ваљевског одреда - Ратних војних инвалида до терминуса "Борча 3", у оба смера саобраћаће Улицом ратних војних инвалида до терминуса "Борча 3".

Успостављају се привремена стајалишта:

Комбинатова улица (у оба смера), у Улици ратних војних инвалида, непосредно по преласку раскрснице са улицом Ваљевског одреда, гледајући из правца Зрењанинског пута ка терминусу "Борча 3".

Палилула линкови