Beograd

Izmene u režimu saobraćaja u Borči povodom proslave Nove godine i "Ulice otvorenog srca"

Palilula

Povodom održavanja koncerta i proslave Nove godine u Borči u organizaciji Gradske opštine Palilula, na platou ispred tržnog centra Shopi retail park, dana 31. 12. 2016. godine u periodu od 20 časova do 1.01. 2017. godine do 03 časa, doći će do posebne organizacije saobraćaja u Ulici bratstva i jedinstva, na delu od Hopovske ulice ka Zrenjaninskom putu:

Vozila sa linija javnog gradskog prevoza (JGP) delimično će izmeniti trasu i to:

- Vozila sa linije br. 85 u oba smera:

na delu od raskrsnice Ulice bratstva i jedinstva i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ulice bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda saobraćaće sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnim trasama;

- Vozila sa linije 96 u oba smera:

na delu od raskrsnice ulice Ivana Milutinovića i Zrenjaninskog puta do raskrsnice Ulice bratstva i jedinstva i Valjevskog odreda saobraćaće sledećim ulicama: Zrenjaninski put, Ivana Milutinovića, Valjevskog odreda i dalje redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Povodom održavanja manifestacije "Ulica otvorenog srca", takođe, u organizaciji Gradske opštine Palilula, 1. januara 2017 godine, biće zatvorena za saobraćaj Ulica bratstva i jedinstva od ulice Valjevskog odreda do ulice Bele Bartoka, u periodu od 9 do 14 časova.

Vozila JGP saobraćaće delimično izmenjenom trasom i to:

- Vozila sa linija 85 i 96, na delu od raskrsnice Valjevskog odreda - Bratstva i jedinstva do terminusa "Borča 3", u oba smera saobraćaće ulicama Bratstva i jedinstva, Valjevskog odreda, zatim Ulicom ratnih vojnih invalida do terminusa "Borča 3".

- Vozila sa linija 95 i 105 l, na delu od raskrsnice ulica Valjevskog odreda - Ratnih vojnih invalida do terminusa "Borča 3", u oba smera saobraćaće Ulicom ratnih vojnih invalida do terminusa "Borča 3".

Uspostavljaju se privremena stajališta:

Kombinatova ulica (u oba smera), u Ulici ratnih vojnih invalida, neposredno po prelasku raskrsnice sa ulicom Valjevskog odreda, gledajući iz pravca Zrenjaninskog puta ka terminusu "Borča 3".

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа