Beograd

Сајам запошљавања LINK2job

Link2job

Центар за развој каријере, Национална служба за запошљавање под покровитељством Града Београда организује велики LINK2job сајам запошљавања који ће се одржати по трећи пут, 14. Октобра 2016 године, у периоду од 10-18 часова, у банкет сали Хотела „Југославија” у Београду.

Циљ овог сајма није само да постане највећи регионални догађај овог типа, него и да на најефикаснији начин допринесе стварању квалитетних веза између посетилаца и компанија излагача, на обострану корист. Тако желимо да допринесемо решавању горућих проблема: незапослености, са једне стране, и недостатка квалитетног радног кадра у компанијама, са друге.

Сајам запошљавања је динамичан догађај који отвара безброј могућности, као и развој предузетништва чија је мисија посредовање између најквалитетнијег стручног кадра и компанија које пружају најбоље услове за рад и професионално усавршавање.

На Сајму ће се представити велики број компанија - учесника са преко 200 отворених радних места (Comtrade, Delhaize Srbija, Zepter, DDOR, Wiener Städtische, ASW Inženjering, NetCast, TNation, ManpowerGroup…), а сви посетиоци ће бесплатно добити онлине MS Office курсеве и курсеве енглеског језика. На овај начин Хотел „Југославија” ће тога дана омогућити савршену веза између послодаваца и кандидата.

Палилула линкови