Beograd

Sajam zapošljavanja LINK2job

Link2job

Centar za razvoj karijere, Nacionalna služba za zapošljavanje pod pokroviteljstvom Grada Beograda organizuje veliki LINK2job sajam zapošljavanja koji će se održati po treći put, 14. Oktobra 2016 godine, u periodu od 10-18 časova, u banket sali Hotela „Jugoslavija” u Beogradu.

Cilj ovog sajma nije samo da postane najveći regionalni događaj ovog tipa, nego i da na najefikasniji način doprinese stvaranju kvalitetnih veza između posetilaca i kompanija izlagača, na obostranu korist. Tako želimo da doprinesemo rešavanju gorućih problema: nezaposlenosti, sa jedne strane, i nedostatka kvalitetnog radnog kadra u kompanijama, sa druge.

Sajam zapošljavanja je dinamičan događaj koji otvara bezbroj mogućnosti, kao i razvoj preduzetništva čija je misija posredovanje između najkvalitetnijeg stručnog kadra i kompanija koje pružaju najbolje uslove za rad i profesionalno usavršavanje.

Na Sajmu će se predstaviti veliki broj kompanija - učesnika sa preko 200 otvorenih radnih mesta (Comtrade, Delhaize Srbija, Zepter, DDOR, Wiener Städtische, ASW Inženjering, NetCast, TNation, ManpowerGroup…), a svi posetioci će besplatno dobiti online MS Office kurseve i kurseve engleskog jezika. Na ovaj način Hotel „Jugoslavija” će toga dana omogućiti savršenu veza između poslodavaca i kandidata.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа