Beograd

Priznanja za najbolje osnovce i srednjoškolce u školskom sportu

Priznanja i nagrade Gradske opštine Palilula najboljim osnovnim i srednjim palilulskim školama u oblasti školskog sporta za školsku 2016/17. godinu uručena su danas u Centru za kulturu Vlada Divljan.

Osnovci i srednjoškolci takmičili su se tokom protekle školske godine u organizaciji Gradske opštine Palilula i Sportskog saveza Palilula u malom fudbalu, košarci rukometu, odbojci i atletici.

Pehare, zahvalnice i komplete lopti za košarku, odbojku, rukomet i fudbal, u ime Opštine pobednicima manifestacije uručio je član Veća opštine Dejan Cvetković.

 

On je pozvao profesore fizičkog vaspitanja i direktore škola koji su prisustvovali svečanosti dodele priznanja da svi zajeno decu što više usmeravaju ka sportu i izrazio nadu da će saradnja po tom pitanju u budućnosti biti još bolja.

U ukupnom plasmanu u konkurenciji srednjih škola - dečaci - prvo mesto osvojila je Elektrotehnička škola "Rade Končar", druga je Tehnička PTT škola, treća Poljoprivredna škola sa domom učenika PK "Beograd". U konkurenciji devojčica najbolja je Poljoprivredna škola, druga je Peta beogradska gimnazija, treća Tehnička PTT škola.

 

Među osnovnim školama u konkurenciji petih i šestih razreda - dečaci - prva je OŠ "Rade Drainac", druga OŠ "Milena Pavlović Barili", treća OŠ "Stevan Sremac". U konkurenciji devojčica prva je OŠ "Zaga Malivuk", druga OŠ "Stevan Sremac", treća OŠ "Jovan Ristić".

U konkurenciji sedmih i osmih razreda - dečaci - najbolja je bila OŠ "Rade Drainac", druga OŠ "Milena Pavlović Barili", treća OŠ "Stevan Dukić". U nadmetanju devojčica pobednik je OŠ "Stevan Sremac", druga OŠ "Zaga Malivuk", treća OŠ "Rade Drainac".

 

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа