Beograd

Културно лето на Палилули

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић најавио је данас манифестацију „Културно лето на Палилули“, у оквиру  које ће грађани бесплатно моћи да погледају позоришне представе, да посете концерте познатих извођача, као и да присуствују вечерима класичне музике.

Манифестација траје од 1. до 31. августа на отвореном, на летњој сцени Центра за културу „Влада Дивљан“, а део програма одржаће се у Ташмајданском парку.

„Издвојили смо средства из буџета за представе и концерте како бисмо нашим суграђанима учинили лепше и садржајније лето у Београду“, рекао је Јовичић и додао да се водило рачуна и о оним грађанима који нису у могућности често да посећују културна дешавања у граду, али да ће током августа то моћи бесплатно на Палилули.

 

На програму манифестације су представе „Милунка Савић“ , „Госпођа министарка“, затим кабаре Горана Султановића, Ја певам свој блуз“ и низ других представа.

Од концерата издвајамо концерт групе Легенде, Влатка Стефановског, Дејана Цукића, Блаже и кљунова, Галије и Ђорђа Давида и др.

Свечано отварање „Културног лета на Палилули“ је у уторак, 1. августа у 20.30 часова на летњој сцени Центра за културу „Влада Дивљан“ комедијом  „Свлачење“ по сценарију и у режији Мирјане Бобић Мојсиловић.

Бесплатне улазнице се могу преузети радним данима од 12 до 20 часова на билетарници Центра за културу „Влада Дивљан“, Митрополита Петра 8.

Све информације грађани могу добити позивом на број 2764-526

Палилула линкови
Наша кућа Палилула