Beograd

Kulturno leto na Paliluli

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić najavio je danas manifestaciju „Kulturno leto na Paliluli“, u okviru  koje će građani besplatno moći da pogledaju pozorišne predstave, da posete koncerte poznatih izvođača, kao i da prisustvuju večerima klasične muzike.

Manifestacija traje od 1. do 31. avgusta na otvorenom, na letnjoj sceni Centra za kulturu „Vlada Divljan“, a deo programa održaće se u Tašmajdanskom parku.

„Izdvojili smo sredstva iz budžeta za predstave i koncerte kako bismo našim sugrađanima učinili lepše i sadržajnije leto u Beogradu“, rekao je Jovičić i dodao da se vodilo računa i o onim građanima koji nisu u mogućnosti često da posećuju kulturna dešavanja u gradu, ali da će tokom avgusta to moći besplatno na Paliluli.

 

Na programu manifestacije su predstave „Milunka Savić“ , „Gospođa ministarka“, zatim kabare Gorana Sultanovića, Ja pevam svoj bluz“ i niz drugih predstava.

Od koncerata izdvajamo koncert grupe Legende, Vlatka Stefanovskog, Dejana Cukića, Blaže i kljunova, Galije i Đorđa Davida i dr.

Svečano otvaranje „Kulturnog leta na Paliluli“ je u utorak, 1. avgusta u 20.30 časova na letnjoj sceni Centra za kulturu „Vlada Divljan“ komedijom  „Svlačenje“ po scenariju i u režiji Mirjane Bobić Mojsilović.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti radnim danima od 12 do 20 časova na biletarnici Centra za kulturu „Vlada Divljan“, Mitropolita Petra 8.

Sve informacije građani mogu dobiti pozivom na broj 2764-526

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа