Beograd

"Аска и вук" за више од 200 малишана у Ташмајданском парку

 

Градска општина Палилула организовала је данас креативну радионицу и представу “Аска и вук” за више од 200 најмлађих суграђана у Ташмајданском парку, а веселим малишанима дељен је и сладолед.

Није потребан посебан разлог да би се организовале лепе и радосне ствари за нашу децу, рекао је председник Градске општине Палилула Александар Јовичић и додао да ће током целог августа бити организоване такве акције где ће се дружити са најмлађим суграђанима.

"И вечерас и у данима које долазе, правићемо за децу креативне радионице, где ће долазити глумци, познате личности, дружити се са децом. То је јасна порука да морамо мислити о нашој деци", рекао је Јовичић.

 

Објашњавајући да се представе за децу пажљиво бирају, да су едукативног карактера, те да ће његова општина, у оквиру пројекта "Културно лето Палилуле" наредних 31 дан организовати и бесплатне концерте за суграђане и за децу, Јовичић је рекао да “дечји осмеси иза њега говоре о томе да се ради права ствар”.

"Такође, делићемо и пакетиће, а позивам суграђане да бесплатне карте подигну на благајни Установе културе "Влада Дивљан", за све представе, концерте и вечери класичне музике, које ћемо организовати у току августа", рекао је Јовичић.

 

То је, сматра, његова обавеза, те да ће се гледати и да се и у зимским данима, не само током лета, организују радионице и представе, а да се сада користи лепо време и то се ради на отвореној сцени на територији општине Палилула у Ташмајданском парку, као и на отвореној сцени у оквиру Установе културе "Влада Дивљан".

"Да се заједно дружимо, проведемо август на најбољи могући начин, да лето остане упамћено и да следеће године још више унапредимо програм и још више усрећимо наше најмлађе", рекао је Јовичић.

Палилула линкови
Наша кућа Палилула