• Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
  • Градска општина Палилула
Почетна Новости Вести
Реконструисана Улица Растка Немањића у Борчи ПДФ Штампа Ел. пошта
24. новембар 2016.

 

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић обишао је данас завршне радове на реконструкцији Улице Растка Немањића у Борчи и  том приликом најавио санацију и асфалтирање педесет улица за следећу годину из инвестиционог буџета.

Јовичић је изјавио да је Улица Растка Немањића била потпуно уништена из разлога што годинама уназад није била одржавана и да вредност  инвестиције износи пет милиона динара.

„Усвојили смо План за одржавање и реконструкцију већине улица наше општине, а оно што могу да обећам грађанима Палилуле је да ћемо  следеће године имати инвестициони буџет где ћемо ући у реконструкцију и асфалтирање преко педесет улица на територији општине Палилула”, нагласио  је  председник.

Он је истакао да је анализа урађена и да на територији општине постоји 110 улица које нису асфалтиране, јер се насеља брзо шире, али да је у плану да се од марта месеца следеће године крене у санацију и асфалтирање улица.

„Наша обавеза и наш циљ је да до краја мандата немамо ниједну улицу која нема асфалт”, рекао је Јовичић.

Јовичић је апеловао  на  грађане  општине  Палилула  да  слободно  покуцају  на  врата  и  изнесу  своје  проблеме. Такође, како је нагласио,  иако  не  постоје  средства  да  сви  проблеми  буди  решени  одмах,  постоји  листа  приоритета, а Општина ће у сарадњи  са градом Београдом и јавним предузећима у Београду увек изаћи у сусрет.