Beograd

Помоћници председника

Помоћник председника ГО Палилула:

Pomocnik

МИЛОШ АЛЕКСИЋ

докторанд Факултета политичких наука

Рођен је 1985. године у Крагујевцу. На Факултету политичких наука Универзитета у Београду тренутно похађа докторске студије политикологије након стицања звања дипломирани политиколог за међународне односе на основним академским студијама (просечна оцена 8,8) и звања мастер политиколог на мастер академским студијама - модул "Политичко насиље и држава" (просечна оцена 9,67). Завршио је Прву крагујевачку гимназију - Специјално одељење за ученике обдарене за математику.

У периоду од 2014. до 2016. године био је саветник у посланичкој групи Српске напредне странке у Народној скупштини Републике Србије. Има објављене радове: "Прилози проучавању српског националног интереса" - Политичка ревија, број 1/2013, Београд; Приказ књиге "Империјално разарање држава" аутора Зорана Милошевића и Живојина Ђурића, Српска политичка мисао, број 1/2013, Београд; Приказ књиге "Геополитичка алтернатива" аутора Миломира Степића, Национални интерес, број 3/2013, Београд.

Учествовао је на међународној научној конференцији "Век српске голготе (1915-2015)" и излагао рад који ће бити објављен под насловом "Анализа писама из Србије и Црне Горе за време Првог светског рата као значајни историјски извор". На научном скупу "Одлив мозгова - узроци и последице по национални развој и идентитет" излагао је рад који ће бити објављен под насловом "Срби у Босни и Херцеговини - положај и перспективе". Говори енглески језик - напредни ниво.

Помоћник председника ГО Палилула:

Pomocnik

ВОЈИСЛАВ ЋИРИЋ

дипломирани економиста

Рођен је 1952. године у Београду. По занимању је дипломирани економиста.

Приватни предузетник - 40 година је директор у породичној фирми.

Ожењен, отац три кћерке.

 

 

Палилула линкови