Beograd

Pomoćnici predsednika

Pomoćnik predsednika GO Palilula:

Pomocnik

MILOŠ ALEKSIĆ

doktorand Fakulteta političkih nauka

Rođen je 1985. godine u Kragujevcu. Na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu trenutno pohađa doktorske studije politikologije nakon sticanja zvanja diplomirani politikolog za međunarodne odnose na osnovnim akademskim studijama (prosečna ocena 8,8) i zvanja master politikolog na master akademskim studijama - modul "Političko nasilje i država" (prosečna ocena 9,67). Završio je Prvu kragujevačku gimnaziju - Specijalno odeljenje za učenike obdarene za matematiku.

U periodu od 2014. do 2016. godine bio je savetnik u poslaničkoj grupi Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Ima objavljene radove: "Prilozi proučavanju srpskog nacionalnog interesa" - Politička revija, broj 1/2013, Beograd; Prikaz knjige "Imperijalno razaranje država" autora Zorana Miloševića i Živojina Đurića, Srpska politička misao, broj 1/2013, Beograd; Prikaz knjige "Geopolitička alternativa" autora Milomira Stepića, Nacionalni interes, broj 3/2013, Beograd.

Učestvovao je na međunarodnoj naučnoj konferenciji "Vek srpske golgote (1915-2015)" i izlagao rad koji će biti objavljen pod naslovom "Analiza pisama iz Srbije i Crne Gore za vreme Prvog svetskog rata kao značajni istorijski izvor". Na naučnom skupu "Odliv mozgova - uzroci i posledice po nacionalni razvoj i identitet" izlagao je rad koji će biti objavljen pod naslovom "Srbi u Bosni i Hercegovini - položaj i perspektive". Govori engleski jezik - napredni nivo.

Pomoćnik predsednika GO Palilula:

Pomocnik

VOJISLAV ĆIRIĆ

diplomirani ekonomista

Rođen je 1952. godine u Beogradu. Po zanimanju je diplomirani ekonomista.

Privatni preduzetnik - 40 godina je direktor u porodičnoj firmi.

Oženjen, otac tri kćerke.

 

 

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа