Beograd

(Copy of) Počela rekonstrukcija dela Višnjičke ulice

Rekonstrukcija dela Višnjičke ulice, od Bulevara despota Stefana do Uluce Vuka Vrčevića i raskrsnice ulica Mije Kovačevića i Višnjičke i Bulevara despota Stefana, kod Policijske stanice Palilula, počela je danas na inicijativu i zalaganje predsednika Gradske opštine Palilula Aleksandra Jovičića.

Radovi obuhvataju sanaciju i presvlačenje asfaltom saobraćajnice u dužini od 550 metara sa proširenjem trake sa 7 na 12 metara na pojedinim deonicama, kao i rekonstrukciju trotoara duž Višnjičke ulice sa desne strane ka Pančevačkom mostu u dužini od 40 metara. Ukupna površina radova iznosi 5.000 metara kvadratnih.

Završetak radova planiran je za 10 dana, najduže za dve nedelje, sa naizmeničnim propuštanjem saobraćaja na delu rekonstrukcije ulice.

Direkcija za puteve je investiror, a izvođač radova JKP Beograd put.

Prema rečima predsednika Jovičića rekonstrukcija dela Višnjičke ulice nalazi se u programu sanacije prioritetnih saobraćanica na teritoriji opštine Palilula, koji je sačinjen u saradnji sa građanima. On poziva sugrađane da nastave da iznose svoje predloge i podseća da će on i njegovi saradnici i ubuduće preduzimati sve aktivnosti da oni budu realizovani.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа