Beograd

Јовичић угостио младе чланове трофејног Карате клуба "Витез"

Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић угостио је данас младе каратисте и каратисткиње Карате клуба „Витез", једног од најтрофејнијих клубова на Палилули у протеклих 20 година, колико клуб постоји.

 

„Витез" је вишеструки шампион Србије у појединачној  и екипној конкуренцији у категоријама од пионира до сениора. Екипни је првак Србије 2019. године у категорији нада, други је био прошле године у Купу Србије, а ове године окитили су се првим местом на Купу Београда. Међу репрезентативцима Србије бројни су чланови овог клуба у свим категоријама.

Јовичић је упутио честитке младим спортистима на успесима и истакао лепоту и значај спорта којим се баве:

- Мени је пуно срце што видим младе људе који праве добре резултате. Мислим да сте избором да тренирате карате као племенит спорт, који вас учи дисциплини, раду и стицању самопоуздања, изабрали један од најлепших спортова. Желим вам да освајате изванредне резултате и у будућности и да се што дуже бавите каратеом и тако мотивишете генерације које долазе после вас да наставе вашим путем и да се баве овим изванредним спортом. Можете очекивати нашу подршку, уз жељу да допринесемо вашим још већим успесима -  истакао је Јовичић.

 

Главни тренер и председник КК „Витез" Игор Митић је захвалио председнику општине на пријему и подршци коју је упутио. Похвалио је  чланове Клуба од најмлађих до најстаријих,  међу којима који су многи државни прваци и репрезентативци. „Сви су одлични ученици, посвећени тренинзима и пуни ентузијазма - нагласио је Митић.

Палилула линкови