Beograd

Традиционални турнир "Трофеј Видовдана 2021"

Традиционални турнир у малом фудбалу "Трофеј Видовдана 2021", 29. по реду у организацији Градске општине Палилула, одржава се од 17. јуна у вечерњим сатима на спортском терену "Видовдан" у насељу Нова Борча.

На турниру учествује  10 екипа које се боре кроз квалификационе утакмице за финале такмичења 28. јуна, кад ће се знати победник и прогласити најбољи играч, стрелац и голман турнира. Победници ће бити награђени пехарима и дипломама.

 

Саставни део "Трофеја Видовдан" као и сваке године је турнир у шаху, ревијално такмичење у пецању, као и "Видовдански котлић", надметање у кувању рибље чорбе.

Турнир у шаху је одржан 18. јуна уз учешће 67 такмичара свих узраста, у јуниорској и сениорској конкуренцији. Првопласираним шахистима уручени су пехари.

 

Такмичење у пецању и кувању рибље чорбе одржава се у суботу, 26. јуна од 10 часова, испред просторија Фудбалског клуба и Кану кајак клуба БСК Борча на каналу Визељ и на шеталишту.

За такмичење у пецању пријављено је 73 учесника у јуниорској и сениорској конкуренцији, а за кување рибље чорбе 20 екипа.

Победници такмичења биће награђени штаповима и машиницама за пецање, као и риболовачким торбама. Награду ће добити и прва пријављена дама на такмичењу и најмлађи учесник.

Општина Палилула позива грађане да присуствују такмичењу у риболову и дегустирају рибљу чорбу.

             

 

Палилула линкови