Beograd

BESPLATNE OBUKE IZ PČELARSTVA, VOĆARSTVA I ORGANSKE PROIZVODNJE

Sekretarijat za privredu u saradnji sa Poljoprivrednim fakultetom organizuje besplatne obuke za poljoprivredne proizvođače organske proizvodnje, pčelare i voćare sa teritorije grada Beograda.

Obuka za voćare počinje 20. septembra i trajaće tri dana, za organsku proizvodnju počinje 23. septembra i trajaće dva dana, a za pčelare 25. septembra u trajanju od tri dana.

Obuke iz oblasti voćarstva i organske proizvodnje će se održati u velikoj sali Poljoprivrednog fakulteta u Zemunu (Nemanjina 6), a iz oblasti pčelarstva u svečanoj sali tog fakulteta.

Po završetku teorijske obuke polaznici će proći testiranje o stečenom znanju, nakon čega će im biti dodeljeni sertifikati, navodi se u saopštenju Sekretarijata za privredu objavljenom na sajtu Grada Beograda. Osnovni ciljevi obuke su stručno osposobljavanje i sticanje veština u oblasti pčelarstva, voćarstva i organske proizvodnje.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu javiti na telefon 7157-418, 7157-388, radnim danima od 8 do 15 časova.

Pаlilulа linкоvi
Nаšа кućа Pаlilulа