ЧЛАНОВИ ВЕЋА ОПШТИНЕ

Члан Већа општине

ДЕЈАН ЦВЕТКОВИЋ

Дизајнер ентеријера. Члан је Већа Градске општине Палилула у другом мандату. Рођен је 1973. године у Београду. Завршио је Електротехничку школу „Раде Кончар" и ванредно Техничку школу „Дрво арт". Дипломирао је на Високој школи ликовних и примењених уметности у Београду - смер Аранжер и смер- Дизајнер ентеријера. У периоду од 2014. до 2016. године радио је у „Просветном прегледу". Од 1992. године запослен је у породичној фирми „Отац и син", на чијем је челу од 2002. Ожењен, отац двоје деце.

Члан Већа општине

ДРАЖЕН БАРЈАКТАРОВИЋ

Рођен 1980. године. Завршио је Факултет за спорт и физичку културу, смер новинарство. Од 2000. до 2018. године био је професионални војник. До избора за члана Већа Градске општине Палилула, био је директор Предшколске установе „Мали чаробњак“. Отац је троје деце.

Члан Већа општине

АЛЕКСАНДАР КАРАЏИЋ

Рођен је 1995. године у Чачку. Струковни инжењер грађевинарства. Основно и средње образовање је завршио у Чачку, а звање струковног инжењера грађевинарства је стекао на Високој грађевинско-геодетској школи Универзитета у Београду. У Градској општини Палилула је запослен од 2016. године, а за члана Већа општине је изабран на Скупштини општине у септембру 2022. године. Завршио је низ стручних усавршавања кроз различите облике политичких образовних програма и семинара. Члан је Главног одбора Српске напредне странке.

Члан Већа општине

ЕЛЕНА БИЛИЋ

Рођена 1972. године, по занимању професор разредне наставе. У периоду од 1997. до 2014. године радила је као професор разредне наставе. Од 2014. до 2017. године била је помоћник секретара у Секретаријату за образовање и дечију заштиту. Од 2017. до 2018. године радила је на месту руководиоца у Секретаријату за образовање и дечију заштиту. До избора за члана Већа Градске општине Палилула, била је члан Градског Већа Града Београда. Члан Главног одбора Српске напредне странке. Удата, мајка два сина. Говори енглески језик.

Члан Већа општине

САША МЕХМЕДОВИЋ

Угоститељ. Рођен је 1969. године у Бечеју. По занимању је угоститељ, живи и ради у Београду. Члан је Већа Градске општине Палилула у другом мандату. Активно се бавио спортом од 1982. до 1998. године, боксер - репрезентативац Југославије. Члан је странке Грађанска иницијатива Горанаца од 2008. године. Председник је Извршног одбора странке. Ожењен, отац једног детета.

Члан Већа општине

МИЛАН ЈОВАНОВИЋ

Рођен 1991. године. Апсолвент Београдске пословне школе, смер маркетинг и трговина. Радио је као референт продаје у фирми „Просветни преглед“ Д.О.О. На седници Скупштине Градске општине Палилула, одржаној у јулу 2021. године изабран је за члана Већа.

Члан Већа општине

СОФИЈА МАРКОВИЋ

Специјалиста струковни инжењер индустријског инжењерства. Рођена је 1985. године у Београду. По занимању је специјалиста струковни инжењер индустријског инжењерства - VII степен, које је стекла на Високој техничкој школи - Нови Београд. Претходно је завршила Високу пословну школу и Средњу трговачку школу у Београду. Од 2012. године запослена је у ЈКП Београдски водовод и канализација у Сектору мерења и контроле, а пре тога у Служби општих послова. Радила је на позицијама референта улазног магација Службе замене водомера, контролора за оверавање и контролисање водомера, главног референта аутоматске обраде података и референта контроле потрошача и искључења. Била је запослена од 2007. до 2011. године као књиговођа у књиговодственим агенцијама "Углед плус" и "Три-марк". У додатном професионалном оспособљавању поседује: - сертификат интерни проверивач за стандард СРПС - ИСО 9001/2015 - ИБИ.орг - сертификат рачуновођа за предузећа и предузетнике - НУ Ђуро Салај - одлично познавање рада на рачунару - Word, Exel, Power point, Internet, Linux, AB-Soft. Мајка је једног детета.

Члан Већа општине

МАЈА ЖМУКИЋ

Рођена je 1987. године у Београду. Дипломирани економиста - менаџер у туризму. У периоду од 2012. до 2017. године радила је као координатор Канцеларије за младе Градске општине Палилула на многобројним пројектима намењеним мобилности младих, социјалној инклузији, екологији, спорту, недискриминацији, у сарадњи са државним институцијама и невладиним сектором. Од 2017. до 2022. запослена је у Градској управи Града Београда, у Канцеларији за младе. Радила је на организовању и реализацији бесплатних путовања за студенте Универзитета у Београду, са целе територије града Београда, на пројектима за организацију догађаја, самита младих, вебинара, семинара, радионица за младе и фестивала. Била је чланица радне групе за спровођење, праћење и реализацију Националне стратегије за младе Владе РС, Комисије за избор омладинског представника РС у Регионалној канцеларији за сарадњу са младима (RYCO), као и Комисије за избор омладинског делегата РС у Уједињеним нацијама - UN Youth Delegate. Радила је као чланица Председништва Националне Асоцијације Канцеларија за младе РС, задужена за Београдски регион, на пројекту усаглашавања развоја омладинске политике у периоду од 2012. до 2021. године. За члана Већа Градске општине Палилула је изабрана на Скупштини општине одржаној у септембру 2022. године. Говори енглески и шпански језик. Чланица је Социјалистичке партије Србије (СПС) од 2006. године, Извршног одбора Општинског одбора СПС Палилуле и Главног одбора СПС-а у другом мандату.

Члан Већа општине

БОЈАНА МИЛЕНОВИЋ

Рођена 1979. године, по занимању је дипломирани правник. Од 2003. до 2006. године радила је у „ANG“ Д.О.О. Од 2006. до 2018. године запослена у „Capital Car Company“ Д.О.О. Од 2018. до 2019. године била је секретар у Основној школи „Јован Поповић“. До избора за члана Већа Градске општине Палилула радила је на месту секретара у Дому ученика средњих школа „Милутин Миланковић“. Говори енглески језик

Члан Већа општине

МИЉАН МИЛИНКОВИЋ

Члан је Већа Градске општине Палилула у другом мандату. Рођен је 1988. године у Београду. По занимању је дипломирани инжењер технологије - завршава мастер студије на Пољопривредном факултету - прехрамбени инжењеринг. Пре студија завршио је Средњу школу "Техно-арт Београд". Радно искуство започео је кроз истраживања тржишта у Агенцији "Deep Dive" у ПКБ корпорацији, а кроз практичан рад је обишао скоро све погоне у Србији из области прехрамбене технологије.