21.06.2024.

Градска општина Палилула, Београд

Градска општина Палилула, Београд

21.06.2024.

Трофеj Видовдана 2024

Градска општина Палилула организује, 32. традиционални турнир у малом фудбалу „Трофеj Видовдана 2024", у Борчи. Ове године, на терену за мали фудбал „Видовдан" надмеће се једанаест екипа, подељених у три групе. Завршни програм манифестације  одржава се 28. јуна финалном утакмицом у малом фудбалу, проглашењем победника и поделом награда.  

Истог дана биће организован и седми традиционални Видовдански турнир у шаху за јуниоре и сениоре, у конаку Естрада, од 10 часова.

 

У оквиру манифестације „Трофеј Видовдана 2024", у суботу 22. јуна, поред канала Визељ, код стадиона ФК БСК Борча, одржаће се и традиционално такмичење у риболову, за децу и одрасле, са почетком у 8 часова. Истог дана, на истој локацији, биће организовано и ревијално такмичење у кувању рибље чорбе, са почетком у 10 часова. 

Посебно занимљив део програма за децу и најмлађе „Соколарска представа", одржаће се такође у суботу, на истој локацији са почетком у 10 часова. Представа је врло атрактивна и едукативног је карактера. Обухвата ретке птице грабљивице, као што су јастребови, соколови, сове, белоглави орлови и сури орлови.